59664538
Azi
Ieri
Saptamana aceasta
Luna trecuta
Luna aceasta
Saptamana trecuta
Toti
11819
25273
53452
56597384
319655
519533
59664538

IP-ul dvs este: 3.145.100.179
Server Time: 2024-07-17 18:43:11

 

 

 

Information session for enrollment of students in Romanian education - School Inspectorate of the Municipality of Bucharest (29.04.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunț

În atenţia cetăţenilor ucraineni

În perioada 1 iulie - 31 august 2024, la Inspectoratul Școlar al Municipiului București se pot depune cereri de înscriere pentru calitatea de audient în instituțiile de învățământ preuniversitar din București.

Cererile vor fi analizate şi procesate, eliberarea deciziilor de repartizare se va face începând cu data de 4 septembrie și până la 9 septembrie 2024.

Sunteţi rugaţi să depuneți cererile în termenul stabilit și să așteptați confirmarea oficială în perioada menționată, la adresele: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pentru mai multe informații referitoare la copii proveniți din zona conflictului armat din Ucraina care frecventează activități educative în cadrul unor centre/hub-uri din Municipiul București precum și informații referitoare la organizarea cursurilor de învățare a limbii române pentru cetățenii ucraineni, la repartizarea sau înscrierea acestora într-o unitate de învățământ preuniversitar, pot fi consultate pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului București la adresa: www.ismb.edu.ro, în secțiunea ,,Alături de Ucraina” (http://ismb.edu.ro/index.php/lex/diverse/1849-precizari-privind-repartizarea-in-unitatile-de-invatamant-din-municipiul-bucuresti-a-prescolarilor-elevilor-aflati-in-situatii-deosebite-care-provin-din-zona-conflictului-armat-din-ucraina ) .

Inspectoratul Școlar al Municipiului București

UA.

Інформаційне оголошення

У період з 1 липня по 31 серпня 2024 року Шкільний інспекторат муніципалітету Бухареста прийматиме заявки на реєстрацію в якості аудиторів у навчальних закладах Бухареста.

З 4 вересня по 9 вересня 2024 року заявки будуть розібрані, а рішення про розподіл будуть видані.

Будь ласка, подайте заявки протягом встановленого терміну та дочекайтеся офіційного підтвердження протягом зазначеного періоду за адресами: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ; Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. та Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Для отримання додаткової інформації щодо дітей із зони збройного конфлікту в Україні, які відвідують освітні заходи в деяких центрах/хабах у місті Бухарест, а також інформацію щодо організації курсів вивчення румунської мови для громадян України, їх розподіл або зарахування до -університетський навчальний підрозділ, можна проконсультуватися на веб-сайті Шкільного інспекторату муніципалітету Бухареста за адресою: www.ismb.edu.ro, у розділі «Поруч з Україною» (http://ismb.edu.ro).                  (http://ismb.edu.ro/index.php/lex/diverse/1849-precizari-privind-repartizarea-in-unitatile-de-invatamant-din-municipiul-bucuresti-a-prescolarilor-elevilor-aflati-in-situatii-deosebite-care-provin-din-zona-conflictului-armat-din-ucraina).

Шкільний інспекторат муніципалітету Бухареста

 

Date de contact  responsabili de eleviii ucrainieni:

Dl. Felix Constantin GOLDBACH - Inspector școlar responsabil cu elevii ucraineni 

         Tel: +40 745 020 696

D-na CIUBARA Maricica - Consilier educațional pentru integrare UNICEF - ISMB       

        Tel: +40 799 626 330  ( UA; ENG; RO )   

        E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  ;  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Unitati scolare care organizeaza cursuri de limba romana pentru ucraineni (Informatiile sunt in curs de actualizare)

Centre / HUB-uri educationale din Municipiul Bucuresti

 

ANUNT privind repartizarea, in unitatile de invatamant din Municipiul Bucuresti, a prescolarilor/ elevilor aflati în situatii deosebite, care provin din zona conflictului armat din Ucraina